I: Cum primesc telecomanda comandata?
R: Telecomanda o veti primi prin curier rapid (DPD) intr-un termen de 24-72 ore de la lansarea comenzii. Veti fi contactat telefonic in prealabil de operatoarele noastre care va vor comunica data cand veti primi coletul.

I: Am cautat un anumit model de telecomanda si nu il gasesc pe site. Cum procedez?
R: Daca nu gasiti in baza noastra de date telecomanda cautata (desi sansele sunt foarte mici), vi se deschide o fereastra in care sunteti rugat a ne lasa unele detalii suplimentare despre aparatul dvs. si eventual, daca aveti o poza dupa vechea telecomanda, sa o atasati . Specialistii nostrii vor incerca sa va gaseasca telecomanda si va vor da un raspuns prin e-mail in maxim 24 ore. Detaliile semnificative sunt :
- numarul de memorii (programe ce pot fi memorate);
- daca afisarea numarului programului se face pe ecranul televizorului sau pe afisor cu octeti (tip ceas electronic de masa);
- daca acordul in frecventa ("prinderea programului") se face de pe panoul frontal al aparatului sau din telecomanda;
- alte detalii care vi se par interesante .

I: In cat timp se consuma bateriile unei telecomenzi?
R: In functie de modelul de telecomanda, de cat de mult este folosita si de tipul de baterie utilizat, bateriile se consuma in 3-12 luni de folosire. Nu este bine sa folositi baterii de proveninta incerta si care nu sunt masurate la cumparare, intrucat se pot deteriora in interiorul telecomenzii si cauza defectarea acesteia. Se recomanda folosirea bateriilor alcaline cu durata de viata mult mai mare decat a unei baterii obisnuite.

I: Cum se intretine o telecomanda pentru o functionare corecta ?
R: Va recomandam ca o data la 2-3 saptamani sa scoateti bateriile din telecomanda, sa o curatati cu spray de curatare (acelasi folosit si la calculatoare) sau cu spirt si dupa ce se usuca sa o stergeti usor cu o carpa de praf. Apoi ii veti curata contactele catre baterii cu spray contact sau cu spirt si, dupa uscare, veti pune bateriile la loc. De asemenea, veti inlocui bateriile la timp cu altele noi de o buna calitate.

I: Cum imi dau seama ca bateriile telecomenzii sunt consumate ?
R: In general telecomanda incepe sa functioneze mai greu pe masura ce bateriile ei se consuma (necesita apasarea mai puternica sau repetata a unui buton spre a efectua comanda). De asemenea, ea poate incepe sa emita doar de la distanta mai mica de aparat.

I: Daca telecomanda e receptionata de aparat de la distanta foarte mica (max. 1m), ea e defecta?
R:
Pentru inceput se recomanda schimbarea bateriilor telecomenzii cu unele noi , masurate la cumparare. Daca defectul continua, se va sterge usor cu o carpa de praf LED-ul emitator al telecomenzii. Daca nici acum nu obtineti o imbunatatire, stergeti cu carpa de praf la exterior locul sub care se afla LED-ul receptor din aparat. Daca defectul persista, adresati-va unui service specializat sau unui electronist spre a constata daca defectul provine din telecomanda sau din aparat.


home | despre | faq | termeni si conditii | politica confidentialitate | politica cookies | contact


Viziteaza si celelalte site-uri ale noastre:
partysound.ro homesound.ro autosound.ro bbrom.com

Copyright © b.b.rom comexim s.r.l.
Site realizat de compleo.ro