Firma B.B.ROM COMEXIM SRL Bucuresti livreaza, incepand cu anul 1997, telecomenzi pentru diverse aparate. La inceput comercializam doar telecomenzi pentru unele modele de televizoare. Mai tarziu am extins numarul modelelor de telecomenzi pentru televizoare si am trecut si la telecomenzi pentru aparate video (video recordere si video playere).

Au urmat telecomenzile pentru receptoare (receivere) de satelit si cele pentru aparate de aer conditionat. Ultimele telecomenzi sosite in portofoliul nostru sunt cele pentru aer conditionat , pentru alarme auto, pentru aparatura audio (amplificatoare, tunere, CD-playere, combine muzicale) si, de curand, telecomenzi pentru DVD-playere.

Livrarea se face prin curier rapid cu plata la primirea coletului (ramburs) pentru orice localitate din tara.

In paralel cu cresterea exponentiala a numarului de modele de telecomenzi am trecut si la livrarea de componente electronice (tranzistori, circuite integrate, transformatoare de linii, selectoare) si, ulterior, de aparatura audio si video pentru casa si discoteca (difuzoare, boxe, amlificatoare, DVD-playere, sisteme home cinema, aparatura de lumini, televizoare).

Actualmente, avem in stoc telecomenzi pentru peste 70.000 modele de aparate iar numarul lor este in crestere de la zi la zi.

Asadar, PROBABIL NU EXISTA TELECOMANDA SA NU O GASESTI LA NOI !


home | despre | faq | termeni si conditii | politica confidentialitate | politica cookies | contact


Viziteaza si celelalte site-uri ale noastre:
partysound.ro homesound.ro autosound.ro bbrom.com

Copyright © b.b.rom comexim s.r.l.
Site realizat de compleo.ro